Garantie si retur

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.artilo.ro beneficiaza de conditii de garantie legala in conformitate cu politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

ARTOS IMPILO SRL nu poate fi facut raspunzator pentru daunele cauzate de utilizarea neconforma a produselor achizitionate de pe site-ul www.artilo.ro.  

 

POLITICA RETUR

Conform legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a aplica pentru procedura de retur. Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur prin cerere via email: artos.impilo@gmail.com.

Termenul de returnare a produsului este de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea unui motiv. Singurul cost va fi cel al taxei de retur, care va fi suportat integral de catre cumparator.

Pentru ca un produs sa poata fi returnat acesta trebuie sa vina in ambalajul  original, etichetele intacte, insotit de toate accesoriile, fara a prezenta urme de uzura, zgarieturi etc.

NU vor fi acceptate produsele desigilate, produsele ale caror etichete sunt distruse sau inexistente, produsele personalizate dupa cerintele cumparatorului.

Toate documentele care au insotit produsele trebuie sa fie incluse in colet precum si o adresa scrisa si semnata de persoana care a realizat si platit comanda, prin care notifica denuntarea contractului la distanta (OUG 34/2014, art. 2, pct.7) si solicita returnarea sumei platite, indicand datele contului si bancii unde se vor returna banii.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor (in maxim 15 zile lucratoare din momentul receptionarii returului la sediul nostru).