Cum comand / platesc

Pe siteul nostru comanda produselor se poate face prin 2 modalitati:
1. Comanda online

Pentru comandarea unuia sau a mai multor produse direct pe site trebuie sa selectati butonul de COMANDA alocat fiecarui produs. Aveti optiunea sa vizualizati oricand Cosul de cumparaturi cu produsele adaugate de Dvs sau sa continuati cumparaturile.

Aveti optiunea de a renunta oricand la unu sau mai multe produse introduse in cos.

Comanda de produse se poate face daca aveti un cont de client pe siteul www.artilo.ro sau cu titlu anonim, fara a va crea un cont.

Pentru clientii inregistrati pe site, daca ati uitat parola contului, aveti optiunea de a va Retrimite parola pe adresa de email cu care v-ati inregistrat.

Livrare: alegeti modalitatea de livrare dorita. Pe site-ul nostru www.artilo.ro, modalitatea de transport curenta este doar prin curierat rapid.

Selectati metoda de plata de plata dorita, respectiv cu cardul bancar sau ramburs. 

Daca doriti sa ne transmiteti si alte informatii, puteti utiliza rubrica Mesaj suplimentar. 

Dupa completarea tuturor pasilor pentru finalizarea comenzii, va rugam sa cititi si apoi sa bifati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate de catre www.artilo.ro. Selectarea acestora este obligatorie si necesara pentru a putea finaliza comanda.

Ultimul pas este sa alegeti Finalizarea comenzii. De aici, noi vom prelua cu drag comanda Dvs.

 
2. Comanda prin formularul de contact, email
Trimiteti un email prin intermediul paginii noastre de CONTACT cu urmatoarele date:
- Produsele dorite si cantitatea fiecaruia.
- Datele de facturare (inclusiv delegat daca factura este pe firma).
- Datele complete de livrare si modalitatea de livrare.
- Un numar de telefon valid la care sa va contactam pentru confirmare.
Aceste date sunt esentiale pentru a va putea onora comanda.
 
Modalitati de plata acceptate:  
PLATA ONLINE | Plata cu cardul dvs. in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online MobilPay Netopia. Cardurile acceptate la plata sunt VISA si MASTERCARD. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. SC Artos Impilo SRL nu solicita si nu stocheaza in nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
PLATA RAMBURS | Plata produselor se va face in momentul receptionarii acestora direct la angajatul firmei de curierat partenere.