Cernit. Ce? De ce?

produse modelaj pasta polimerica cernit

Atractia pentru lucrul manual sau, mai nou, handmade, duce la cautari mai ample în descoperirea talentului si fructificarea pasiunii. Unele dintre cele mai prezente ”domenii” din ultima vreme este modelajul din pasta polimerica.

 

Astazi ma voi opri la lutul polimeric Cernit. Din ce am observat pe grupurile dedicate, aceasta marca de pasta polimerica nu este atat de cunoscuta pe cat ar merita, din punctul meu de vedere. Produsa in Belgia si folosita de artizani din multiple tari, ca: Italia, Ucraina, Romania, Franta, Rusia, Anglia s.a.), pasta polimerica Cernit ia tot mai mult avant pe piata de profil.

 

Fie ca esti începator, fie ca esti avansat, Cernit vine cu o gama diversificata de lut. Cernit Number One, cel „normal” are optiuni de pana la 70 de culori, sa tot alegi! Pe langa acestea, ofera si variante cu efect: Glamour, Shiny, Metallic, Neon(cu tenta fluorescenta), Translucent (cu aspect final transparent-translucid), Opaline (imita cu usurinta aspectul anumitor pietre semi-pretioase).

 

Pasta polimerica Cernit este usor de modelat, iar varietatea optiunilor o face ideala în crearea decoratiunilor pentru cani, farfurii si alte elemente de vesela, pentru bijuterii, martisoare, lista neoprindu-se aici. Totul depinde de unde ne poarta imaginatia.

 

De la idee la creatie este doar un pas: Artilo! :)