Ce faci cand n-ai ce face?

bijuterii customizate

Cu totii avem momente cand simtim fie ca ne plictisim, fie ca am vrea sa facem un cadou manufacturat de noi, fie simtim ca vrem sa facem o schimbare in viata noastra in domeniul profesional. Pentru oricare dintre variantele enuntate, chiar si pentru cele pe care nu le-am mentionat, Artilo va vine in sprijin!

 

Indiferent de motivul pentru care aveti nevoie de materiale pentru handmade, aici gasiti! Hobby-ul sau chiar profesia pe care alegeti sa le fructificati, de la lucrul cu pasta polimerica, pictura & grafica, ba chiar crearea de bijuterii, isi gasesc ”pornire” la noi. Aici puteti opta pentru orice produs care sa va satisfaca nevoile din varietatea pusa la dispozitie de magazinul nostru: pasta polimerica Fimo, Cernit, pensule, acuarele acrilice, accesorii tehnice pentru crearea bijuteriilor (tortite cercei, ace cu cap/bucla, charmuri etc), instrumente de modelat lutul polimeric si alte produse ce va ajuta sa ajungeti mai aproape de realizarea proiectelor dumneavoastra.

Uneori teama ne tine in loc, ne impiedica sa facem schimbari si sa urmam un drum ce ne place, ne aduce bucurie, insa nu este niciodata prea tarziu sa ne urmam visele.

 

Tocmai de accea, Artilo este aici sa va duca  mai aproape de indeplinirea viselor! 

 

De ce sa ”bijuterim”?

Inca din copilarie suntem atrasi de diferite actvitati ce ne aduc placere si satisfactii. De-a lungul vietii putem descoperii noi atractii, noi hobby-uri care sa ne ajute sa ne relaxam sau, de ce nu, sa si producem ceva bani. Stiti cum se spune: ”Fa ce iti place si nu vei munci o zi din viata ta!”.

 

Unul din domeniile care mie imi plac si pe care l-am gasit atragator este cel al manufacturarii bijuteriilor. Cercei, pandantive, lanticuri si lista ramane deschisa unei multitudini de variante, dupa plac, viziune, dorinte si cerinte.

Ne vine ideea de a crea ceva dragut, dar nu stim ce! In acel moment incepe cautarea pentru inspiratie, asadar incepem cu inceputul.. Stabilirea unui model pe care sa il realizam si deciderea asupra materialelor pe care le vom folosi. Pentru cercei avem tortite de diferite forme si marimi, baze plate de asemenea. Zalele ne sunt de mare ajutor pentru a pregati un model mai deosebit.

De asemenea pentru a atinge telul propus in ce priveste ideea creatiei ne putem ajuta de diverse alte materiale: pasta polimerica, fetru, margelute etc.

Orice proces de creatie aduce cu sine sentimentul de implinire, cu atat mai mullt cu cat le si daruim si observam bucuria pe care o facem ”cu mainile noastre”.

 

Acestea fiind spuse, spor la ”bijuterit”! smiley